X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Meci după gratii. Deţinuţii s-au duelat cu veteranii Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal (VIDEO)

15 iul. 2015,, 16:30   Societate
3534 0

В криковской тюрьме №4 состоялся футбольный товарищеский матч (ВИДЕО)
Foto: sporter.md

Sportul cu balonul rotund, în spatele sârmei ghimpate! În penitenciarul numărul 4 din Cricova a fost instalat un gazon artificial pentru fotbal, scrie CANAL3.MD.

Cu acest prilej, administraţia puşcăriei a organizat un meci amical, în care deţinuţii s-au duelat cu veteranii Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal.

Un alt amator al sportului, ministrul Justiţiei, Vladimir Grosu, spune că marea lui pasiune este baschetul. Dar şi fotbal joacă cu plăcere. Ministrul spune că, în curând, va ieşi în teren să se dueleze cu puşcăriaşii. Dreptul la prima lovitură i-a fost acordat, de asemenea, oficialului.

Pe noul teren, selecţionata puşcăriaşilor a râvnit victoria cu orice preţ. Ei nu s-au lăsat intimidaţi de statutul adversarilor, care în trecut au fost cu toţii fotbalişti profesionişti.

Spre exemplu – Serghei Muntean a evoluat cândva pentru cunoscutul club de fotbal din Chişinău, „Unisport”, precum şi pentru alte echipe din Divizia Naţională. El s-a retras din fotbal în anul 1999.

Prima repriză s-a încheiat cu un rezultat favorabil echipei deţinuţilor. În pauză ei conduceau la limită cu scorul 5-4. În faza finală, însă, experienţa adversarilor a înclinat cântarul.

Confruntarea amicală s-a încheiat cu scorul 10-7 în favoarea veteranilor fotbalului autohton.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?