X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504

La doar cinci anișori a reușit să impresioneze cu talentul său

15 iul. 2015,, 12:00   Showbiz
5875 1

La doar cinci anișori a reușit să impresioneze cu talentul său
Foto : noi.md

Masha Botnaru, o fetiță de doar cinci anișori din Moldova, a reușit să impresioneze cu talentul său de interpretă juriul de la festivalul „Mamaia copiilor 2015” , informează NOI.md.

Această interpretă talentată de la o vîrstă fragedă, a participat, alături de încă 11 copii de la noi din țară, la festivalul „Mamaia copiilor” și a reușit să ocupe locul II, la secția Muzică ușoară, categoria de vîrstă 4-6 ani. Succesul i l-a adus piesa „Căpitanul”.

„Masha practică muzica de la 3 ani, în cadrul studioului pentru copii «Lollipops». Am aflat de preselecții pentru concurs, iar pedagogul nostru ne-a sfătuit să încercăm. Am trecut preselecțiile, fapt la care nici nu ne-am așteptat”, a mărturisit mama cîștigătoarei, Anastasia, pentru NOI.md.

Ea a mai spus că pentru „Masha acesta a fost primul concurs la care a participat, iar pînă acum nu a fost implicată în niciun proiect. Masha are deja cîteva pese înregistrate, alături de cîteva videoclipuri”.
Masha se numără printre cei cinci copii din Moldova care au ocupat locuri de frunte la „Mamaia copiilor” la ediția de anul acesta.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?