Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

12 copii au reprezentat Moldova la concursul „Mamaia copiilor 2015”

14 iul. 2015,, 17:15   Societate
4637 1

Foto: noi.md

Anul acesta, 12 copii au reprezentat țara noastră la Festivalul Național de Creație și Interpretare „Mamaia copiilor”, întorcîndu-se acasă cu locul I, II și III, informează NOI.md.

Copiii sînt originari din Fălești, Bălți și Chișinău. În urma preselecțiilor ce au avut loc la Chișinău, 10 copii au participat la festivalul la secțiunea Muzică ușoară și doi – la Creație.

„Mamaia copiilor” s-a desfășurat la Constanța, România, finala avînd loc pe 12 iulie curent. Reprezentanții noștri s-au întors acasă cu cinci premii. „Un premiu la secția Creație și patru locuri la secția Muzică ușoară. Printre cei care au ajuns învingători se numără copii care au mai participat la concursuri de acest gen pînă acum, dar sînt și din cei care participă pentru prima dată, cum este Masha Botnari” a menționat Eugenia Ursu, președintele Asociației „Moldova și minoritățile sale”.

Învingătorii de anul acesta sînt Melnicova Anastasia, care a luat trofeul „Aurel Manolache”, la secțiunea interpretare, Lavinia Rusu (locul II), Masha Botnaru (locul II), Cheptea Olivia (locul III).

„Au fost aleși cei mai buni dintre cei mai buni. Atunci cînd copiii știu să ne reprezinte frumos, este ca o carte de vizită pentru noi”, a conchis Eugenia Ursu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?