Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Vor fi dezvăluite: Documente top secret despre extraterestri

13 iul. 2015,, 21:00   Externe
8148 0

Foto: lenta.ru

Presa germană spune că “Angela Merkel nu este fericită în legătură cu dezvăluirea unor documente OZN clasate TOP SECRET”. Un tribunal german a decis că documentele secrete în ceea ce privește investigarea potențialului vieții extraterestre trebuie să fie eliberate în urma unei anchete derulată de către un cetățean german.

Frank Reitemeyer a descoperit existența raportului din 2009, după ce organizaţia Exopolitica Germania lansat informații cu privire la document în mass-media. Reitemeyer a apelat la parlamentul german şi la tribunal, pentru a cere eliberarea informațiilor.

Reitemeyer a spus: “"Vreau să știu faptele și mă deranjează că în Franța, Anglia, Statele Unite ale Americii, Canada, cetățenii pot vedea fisierele OZN, iar eu nu sunt informat ca un german de guvernul meu german. Prin urmare, este o discrepanță evidentă"

Printre altele, fișierele britanice menționate de Reitemeyer fac referire la o promisiune făcută de către Ministerul Apărării pentru a elibera 18 documente cu privire la OZN-uri.“Ar putea fi faptul că au ceva de ascuns?”, a adresat Reitemeyer întrebarea pe care presa a propagate-o mai departe.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?