X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Metodologia de patrulare a străzilor urbane a fost perfecționată (VIDEO)

10 iul. 2015,, 16:05   Societate
2530 1
Методика патрулирования городских улиц усовершенствована
Foto: noi.md
Timp de cinci luni MAI a reușit să sporească eficiența acțiunilor gupelor de patrulare ale poliției și să se economisească 31 de tone de combustibil, relatează NOI.md.

În rezultatul implementării noii metodologii de completare a grupelor mobile de patrulare, poliția capitalei a reușit să obțină reducerea timpului de sosire a personalului organelor de drept la locul incidentului pînă la 5 minute. În afară de aceasta, după cum au relatat în cadrul unei conferințe de presă speciale șeful MAI Oleg Balan și șeful interimar al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, serviciul de patrulare a reușit să diminueze considerabil consumul de combustibil de către automobilele de patrulare. Economia timp de cinci luni a constituit 31 de tone.

Noua metodologie presupune principiul de completare mixtă a grupelor de patrulare ale poliției. De acum, împreună cu șoferul și polițistul de patrulare în ele pot fi incluși angajații organelor teritoriale ale MAI care cunosc bine regiunea de patrulare și angajații Brigăzii de poliţie cu destinaţie specială „Fulger”.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?