Eurovision stiri: 517
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Putin a decis soarta Donbasului - expert

10 iul. 2015,, 14:30   Externe
17091 30

Foto: reuters.com

Putin a decis deja soarta Donbasului – va întreține orașele distruse și va asigura republicile separatiste.

Opinia a fost exprimată de către cunoscutul analist politic rus Andrei Piontkovski, potrivit newsonline24.com.ua. El a menționat că tentativele de șantaj nuclear întreprinse de Rusia nu au avut succes. Experiența lui Putin "din tinerețea de cartier" nu a adus rezultatele așteptate. Occidentul nu a cedat și nu s-a speriat.

Dimpotrivă, NATO a demonstrat disponibilitatea de a proteja membrii săi și a crescut capacitatea de luptă în toate statele vecine cu Federația Rusă. De asemenea, Occidentul a făcut să se înțeleagă clar faptul că orice încercare de a înainta spre Mariupol vor fi oprite prin mai multe metode, inclusiv prin vînzarea Ucrainei de rachete anti-tanc. De aceea, acum, Putin ceva timp va continua încăierările inutile de-a lungul liniei de demarcație, dar utilitatea lor va fi tot mai mică. În același timp, Putin a realizat și un alt eșec al planurilor sale – să împingă în Ucraina "DNR" și "LNR" nu se primește.

Acum, Putin a încetat să solicite plata pentru energia electrică și gazul furnizat în "DNR" și "LNR", a subliniat analistul. În curînd el își va asuma definitiv asigurarea separatiștilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?