Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Vlad Filat spune că s-a întâlnit cu Țopa, dar nu a cumpărat Jurnal TV

3 iul. 2015,, 17:00   Societate
2191 0

Vlad Filat spune că s-a întâlnit cu Țopa, dar nu a cumpărat Jurnal TV
Foto: tv7.md

Vlad Filat, nu neagă că s-a întâlnit la Frankfurt, cu omul de afaceri Victor Ţopa care stă în spatele Jurnal TV. Cu toate aceste, liderul PLDM dă asigurări că nu a cumpărat postul de televiziune așa cum s-a scris anterior presă și cum au comentat internauții. Politicianul crede că zvonurile au fost lanste în spațiul public pentru a îngreuna în perspectivă comunicare dintre PLDM și PL. Declarațiile au fos făcute aseară la emisiunea ”Puterea a patra” de la N4.

„Eu mă întâlnesc cu foarte mulţi oameni, însă teoriile astea conspiratiste, cu fotografii de la distanţă... Nu am ştiut că sunt urmărit inclusiv în deplasările mele din exterior. Pot să vă spun un singur lucru. Eu nu am întrerupt comunicarea cu anumiţi oameni, inclusiv, foarte rar, dar am comunicat şi cu domnul Victor Ţopa. Şi nu văd nimic rău în acest fapt", a declarat liderul PLDM .

Totuși Filat dă asigurări că la întâlnirea cu Victor Țopa nu s-a discutat despre Jurnal TV, ”pentru că „cine priveşte Jurnal TV ştie foarte bine că sunt unul din cei mai criticaţi la acest post de televiziune", spune Filat. Astfel, potrivit liderului PLDM, „toate aceste scenarii, poze, cu prezenţa artei de manipulare foarte consistente, a avut un scop bine-determinat: de a devia anumite subiecte şi de a mai crea anumite dificultăţi în comunicare".

Întrebat cine crede că l-a filat, politicianul nu a răspuns deschis însă a precizat că „nu trebuie să ai tare multă minte şi tare multe capacităţi să trimiţi pe cineva". „Ai nevoie de acces la informaţie".

Amintim că în pe 12 iunie, portalul Moldova24, au apărut pozele care confirmau că liderul PLDM, Vlad Filat și omul de afaceri Victor Țopa ar fi avut o întâlnire la Frankfurt, pe data de 1 aprilie, unde ar fi discutat despre vânzarea Jurnal Trust Media dar și scenariul acțiunilor platformei DA, din ziua de 7 iunie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?