X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Afiș cultural pentru 5 iulie

5 iul. 2015,, 09:30   Societate
2581 0

Афиша на 5 июля
Foto: moldovenii.md

Teatru

La ora 11.00, teatrul „Licurici” invită la spectacolul „Elefănțelul curios”.

Teatrul „A.P. Cehov” îi așteaptă pe cei mici la ora 12.00 la spectacolul „Alba ca Zăpada și cei șapte pitici”, iar la ora 18.00 adulții vor putea urmări spectacolul „№13”.

Concerte

În Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfînt” va avea loc un concert, începînd cu ora 18.00, în cadrul Festivalului Internațional „Ștefan cel Mare și Sfînt” și Festivalul „Întîlniri bucovinene”.

Teatru Verde invită la un concert în aer liber – „Muzica filmelor celebre”, începînd cu ora 19.30.

Cinema

La cinematografele Patria Loteanu și Patria-Multiplex vor fi proiectate filmele: „Terminator: Genisys 3D”, „Ted 2”, „Întors pe dos”, „Poltergeist”, „Jurassic World” 3D, „Hot pursuit: urmărire periculoasă”, „Spioana”, „Magic Mike XXL”, „Lumea de dincolo de mîine”.

Expoziții

La Muzeul Național de Istorie a Moldovei au loc expozițiile: „Candelă nestinsă a credinței”, „La început a fost…Lutul”, „Comorile trecutului”, „Valori ale Patrimoniului Național – restaurare și restituire”, „Bărbăție și Credință”, „Arme și echipament militar – o evoluție în timp”, „Moldova sovietică: între mituri și gulag”, „Istorie și civilizație”, Diorama „Operația Iași-Chișinău. 1944” și „Natura. Omul. Cultura”.

Muzeul Național de Artă găzduiește expoziția personală „Toshio Yoshizumi” și expoziția „Vreme să strîngi pietre”.

Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală desfășoară expoziția „Costumul popular românesc – emblema identitară în sec. XXI”.

La Casa Zemstvei Guberniale poate fi urmărită expoziția „Ochii străzii”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?