X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Agenţia pentru protecţia drepturilor consumatorilor a depistat abateri la unele centre medicale din Moldova

3 iul. 2015,, 13:00   Societate
2201 0
Агентство по защите прав потребителей обнаружило нарушения в медицинских центрах
Foto: ipn.md
Agenţia Naţională pentru Protecţia Drepturilor Consumatorilor a efectuat controale la şase centre medicale din Moldova, dintre care cinci la Chişinău şi unul la Cimişlia, şi a depistat o serie de abateri.

Potrivit agenţiei "Infotag", care face referire la Agenţie, în urma verificărilor s-a depistat echipament medical necertificat, reagenţi chimici cu termenul de valabilitate expirat, precum şi faptul că nu se respectă condiţiile de păstrare a preparatelor medicamentoase.

În legătură cu acest fapt, centrelor le-a fost interzisă folosirea preparatelor şi a echipamentului medical necertificat, precum şi a fost aplicată amendă conform Codului contravenţional.

Agenţia va continua verificările şi îndeamnă instituţiile medicale să respecte legislaţia şi să înregistreze echipamentul, precum şi să respecte condiţiile necesare pentru desfăşurarea activităţii medicale.

De asemenea, Agenţia se adresează clienţilor şi consumatorilor cu rugămintea ca în cazul depistării abaterilor să apeleze la numărul de telefon 022 74-14-64.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?