X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Rosselhoznadzor a recunoscut Transnistria ca stat separat

2 iul. 2015,, 13:15   Economie
8141 6
Россельхознадзор признал Приднестровье отдельным государством
Foto: wikipedia.org
Rosselhoznadzor a evidenţiat pe site-ul său Transnistria ca stat separat, la fel ca pe Moldova, Belarus sau Franţa, spre exemplu.

Potrivit agenţiei "Infotag", în noul registru al partenerilor comerciali ai Federației Ruse, Transnistria a fost amplasată în ordine alfabetică între Portugalia şi Puerto-Rico.

Pe pagina regiunii de pe site-ul serviciului sanitar rus chiar este prezentată o listă de întreprinderi din Rusia "care au fost certificate sanitar-veterinar conform cerinţelor Transnistriei" (11.06.2015).

Acesta sînt: "Nestle Rusia" (Moscova), specializată în importarea, păstrarea şi comercializarea îngheţatei, Fabrica de lactate din Dmitrogorsk (Дмитрогорский молочный завод) din regiunea Tveri (producerea, procesarea, comercializarea laptelui, lactatelor) şi RKZ „Katran” (РКЗ "Катран") din Astrahan (fabricarea, depozitarea şi comercializarea conservelor din peşte).

În domeniul fitosanitar informaţii deocamdată nu sînt prezentate, dar anterior Rosselhoznadzor a permis livrările de fructe din Transnistria, în timp ce în privinţa Moldovei s-a limitat doar la cîteva întreprinderi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?