Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

Natalia Gherman s-a întîlnit cu Comisarul European pentru Politica de Vecinătate şi Negocieri de Extindere, Johannes Hahn

26 iun. 2015,, 12:45   Politică
2485 1
Наталья Герман встретилась с европейским комиссаром по вопросам расширения и политики добрососедства Йоханнесом Ханом
Foto: tv7.md
n cadrul agendei de la Bruxelles, Prim-ministrul interimar al Republicii Moldova, Natalia Gherman, a avut joi o întrevedere cu Comisarul European pentru Politica de Vecinătate şi Negocieri de Extindere, Johannes Hahn, a relatat agenției MOLDPRES Biroul comunicare și relații cu presa al Guvernului.

Interlocutorii au făcut un schimb de opinii privind evoluțiile de pe agenda R. Moldova-Uniunea Europeană. În special, a fost subliniată necesitatea continuării proceselor de reforme în domeniile-cheie pentru societatea moldovenească.

Un subiect distinct al discuțiilor l-a constituit perspectiva asistenței tehnice oferite Republicii Moldova de către Uniunea Europeană. În acest sens, partea europeană și-a exprimat disponibilitatea de a ajuta în continuare Moldova în vederea implementării Acordului de Asociere RM-UE, utilizînd inclusiv programele și agențiile Uniunii Europene.

La fel, părțile au căzut de acord asupra activității în Republica Moldova a consilerilor de nivel înalt din partea UE. În acest sens, au fost identificate domeniile în care Uniunea Europeană va sprijini R. Moldova.

Părțile s-au referit la situația internă din Republica Moldova, precum și la evoluțiile regionale.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?