X 
Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Pleșca, ales în funcția de președinte al Consiliului de administrație al societăților pe acțiuni ”Natur Bravo” și ”Ecovit”

26 iun. 2015,, 12:30   Business
8304 3
Валерий Плешка избран председателем совета директоров АО «Natur Bravo» и «ECOVIT»
Foto: ff.md
Ex-ministrul Apărării, Valeriu Pleșca a fost ales în funcția de președinte al Consiliului de administrație al societăților pe acțiuni ”Natur Bravo” și ”Ecovit”. Decizia a fost adoptată la adunarea generală a acționarilor, care s-a desfășurat pe 22 iunie curent.

Compania ”Natur Bravo” reprezintă unul dintre cei mai mari producători de conserve de fructe și legume din țară. De asemenea, aceasta exportă concentrate de mere, sucuri și nectarine .Fabrica de conserve "ECOVIT» prelucrează anual până la 100 de mii de tone de fructe și legume și produce 20 de mii de tone de conserve.

Valeriu Pleșca este ex-deputat în Parlamentul Republicii Moldova, și ex-ministru al apărării. Actualmente este directorul companiei Green-Farm și proprietarulprimului post TV de Business din Moldova MBC-TV , precum și președinte al consiliului de administrație al Steaua-Grup. A absolvit Universitatea de Stat din Chișinău, facultatea de drept și Academia de Studii Economice,facultatea de management. Este doctor în științe politice.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?