Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

CIOCOLATE MARCA ”BUSINESS FACTORY 2” (FOTO,VIDEO) ©

25 iun. 2015,, 16:20   Societate
3794 0

Lupta pentru premiul mare în valoare de 50 000 lei este din ce în ce mai strânsă! Săptămâna aceasta participanții ”Business Fatory 2” au avut o misiune exterm de dificilă, dar, în același timp, și foarte ”delicioasă” - fabricarea propriului produs, bomboane de ciocolată handmade, fabricate la întreprinderea ”Cafelini”.

Cu ajutorul cunoștințelor obținute de la business trainerii SBC, ambele echipe au elaborat rețeta, au inventat denumirea și au creat conceptul ciocolatelor. ”Mega Mind” a decis să pregătească ciocolata ”Codruț”, iar Liga Succesului și-a numit deliciul ”Gustul Moldovei”.

Până aici, ambele echipe s-au descurcat de minune! Însă, a urmat designul ambalajului și pregătirea prezentării. Mai apoi participanții trebuiau să convingă clientul concret, și anume, pe directorul hotelului Codru, să aleagă între cele două produse. Ambelor ciocolate au fost pe placul cumpărătorului, dar prezentarea echipei ”Liga Succesului” a fost mai puțin reușită. Prin urmare, victoria a fost de partea echipei ”Mega Mind”, care din nou va savura, la propriu, un bonus binemeritat – excursie la beciurile Cricova. Liga Succesului s-a mai despărțit de un jucător – Dumitru Gangaliuc.

Urmăriți cum s-au descurcat participanții:

Fiecare dintre dvs. își poate alege favoritul, votând pe site-ul businessfactory.md. Cine va deveni câștigătorul proiectului și în contul cărui participant vor ajunge 50 000 lei? Veți afla deja în curând, doar la MBC TV!

Partenerul general al proiectului – compania Moldcell.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?