X 
Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4027

Orarul sesiunii suplimentare pentru absolvenţii de gimnaziu şi candidaţii la bacalaureat

25 iun. 2015,, 13:00   Societate
3111 0
График дополнительной сессии для претендентов на степень бакалавра
Foto: youtube.com
Comisia Naţională de Examene a aprobat orarul pentru organizarea şi desfăşurarea sesiunii suplimentare pentru absolvenţii de gimnaziu şi candidaţii la bacalaureat, care din motive obiective nu s-au prezentat la sesiunea de bază sau nu au luat note de trecere la examene.

Sesiunea suplimentară pentru absolvenţii de gimnaziu va avea loc în perioada 1-6 iulie. Pe 1 iulie va fi organizat examenul la limba română pentru alolingvi, pe 2 iulie – la matematică, pe 3 iulie – la limba de instruire, iar pe 6 iulie – la istoria românilor şi universală.

În cazul candidaţilor la bacalaureat, sesiunea suplimentară va fi organizată în perioada 16-23 iulie. Pe 16 iulie, candidaţii vor susţine examenul la limba şi literatura română pentru alolingvi, pe 17 iulie – la limba de instruire, pe 20 iulie – la limba străină, pe 21 iulie – la disciplina de profil, iar pe 22 iulie – la disciplina la solicitare.

Ultimul examen din sesiunea suplimentară de bacalaureat - limba maternă pentru elevii ucraineni, găgăuzi şi bulgari, va fi organizat pe data de 23 iulie.

Pentru a putea participa la sesiunea suplimentară candidaţii la bacalaureat nominalizaţi trebuie să depună o cerere la Centrul de Bacalaureat în care au susţinut examenele.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?