X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 505

Usatîi: În al doilea tur de scrutin, aș susține orice candidat împotriva lui Chirtoacă (VIDEO)

24 iun. 2015,, 09:15   Politică
4601 7

Foto: noi.md

“Chirtoacă strigă în toată ţara “Ruşii fură capitala” şi încearcă să cîştige alegerile în baza acestor speculaţii şi în baza declaraţiilor geopolitice, dar nu pe criteriul calităţilor sale de manager.”, susţine Usatîi şi consideră că ceea ce a făcut Chirtoacă în ultimii ani în Chişinău este o infracţiune!

“Îmi exprim susţinerea faţă de Zinaida Grecianîi în turul doi al alegerilor locale. Dacă în turul doi ar fi ieşit nantoi sau Chirtoca de la comunişti, atunci aş fi susţinut oricare candidat împotriva lui Dorin Chirtoacă pentru că el a transformat Capitala într-o adevărată gunoişte”, a declarat Usatîi, subliniind că candidatul Partidului Liberal trebuie înlăturat de la conducerea municipalităţii cu orice preţ.

Pe 28 iunie, în capitala Republicii Moldova, Chişinău, va avea loc turul doi al alegerilor locale generale. Lupta pentru fotoliul de edil se va da între candidatul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă care a condus Primăria timp de opt ani şi candidatul Partidului Socialiştilor, Zinaida Greceanîi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?