Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4007

Sula neagă că ar executa ordine de la partid

19 iun. 2015,, 11:16   Politică
2610 3

Sula neagă că ar executa ordine de la partid
Foto: newsmaker.md

Ministrul Agriculturii, Ion Sula, respinge acuzațiile aduse de președintele Asociației UniAgroProtect, Alexandru Slusari, conform cărora ar adopta decizii în funcție de ordinele venite de la partid. Precizarea a fost făcută în cadrul unei emisiuni la Unimedia, relatează NOI.md.

„Nu este adevărat, ordinele nu le îndeplinesc, orice decizie se ia prin comunicare, dialog, inclusiv cu colegii de la Ministerul Finanțelor. Nu sînt dependent, orice decizie se argumentează. Sigur că nu Ministerul Agriculturii decide cîți bani să fie alocați Fondului de subvenționare, întrucît trebuie să fie o comunicare cu toți colegii din Guvern, pentru că atunci cînd se discută despre buget fiecare ministru își apără sectorul său. Exact așa mi-l apăr și eu”, a explicat ministrul.

Ion Sula a mai menționat că își dorește să-și continue activitatea în noul executiv, întrucît 100 de zile, în opinia sa, e un termen restrîns pentru a soluționa problemele sectorului agricol. Funcționarul a specificat că nu el adoptă asemenea decizii, ci conducerea partidului pe care îl reprezintă.

Recent, președintele Asociației UniAgroProtect, Alexandru Slusari, a declarat că ministrul Sula nu a acordat sprijin suficient producătorilor agricoli, din cauză ca „ar avea mîinile legate”.

„Dumnealui este dependent de șefii de partid, joacă după regulile acestei paradigme defectuoase, care a fost aplicată la guvernare pînă în prezent. Dumnealui este foarte limitat în decizii, nu este ascultat ”, a spus Slusari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?