X 
Eurovision stiri: 515
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4005

Spion ucrainean: Saakașvili se află la Odesa pentru a provoca un conflict cu Transnistria

17 iun. 2015,, 13:50   Externe
10708 10

Foto: mignews.com

SUA i-au promis lui Saakașvili portul Odesa, dacă în calitate de guvernator va fi capabil să dezlănțuie un conflict cu Transnistria, a declarat un fost angajat al Serviciului de Informații Externe al Ucrainei (SVRU), Alexei Miroșnicenko, informează novostipmr.com cu referire la Centrul de informare Lugansk.

"Americanii au elaborat un plan, Mihail Saakașvili a fost numit în regiunea Odesa pentru a provoca un conflict cu Transnistria ", - a declarat el reporterilor.

Potrivit lui Alexei Miroșnicenko, în curînd la conducerea Departamentului de Interne în regiunea Odesa, Mihail Saakașvili îl va numi pe compatriotul său – ex-ministrul adjunct al MAI din Georgia.

Fostul angajat al SVRU a vorbit, de asemenea, despre relația noului guvernator al regiunii Odesa cu cercurile criminale georgiene.

"Americanii, în schimbul dezlănțuirii conflictului cu Transnistria, au promis să-i dea lui Saakașvili portul Odessa pentru a pune la punct acolo contrabanda cu mărfuri. Sînt date reale ", - a declarat fostul spion ucrainean.

Alexei Miroșnichenko, angajat în Serviciul ucrainean al Frontierei de Stat, care a activat în cadrul Ambasadei Ucrainei la Paris, a refuzat să lucreze pentru autoritățile de la Kiev și s-a întors în orașul natal Lugansk, potrivit RIA "Novosti".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?