Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

La ce etapă se află lucrările de reparație a străzilor din capitală

15 iun. 2015,, 17:15   Societate
2470 0
О ходе работ по ремонту улиц столицы
Foto: replika.md
În cadrul ședinței de astăzi a serviciilor Primăriei Chișinău, vicedirectorul Direcției generale transport public și căi de comunicații Vitalie Butucel a raportat la ce etapă se află lucrările de reparație a străzilor din capitală, din cadrul proiectului „BERD și BEI”, relatează NOI.md.

Potrivit funcționarului, numărul de parcări pe strada Vasile Alecsandri a fost mărit la maximum.

„Unele porțiuni de străzi le închidem pe timp de noapte, ca să nu fie deranjați locuitorii municipalității, și anume străzile Negruzzi și Ștefan cel Mare. Cu părere de rău, pe Ștefan cel Mare am început săparea canalelor pentru cablurile electrice, dar lucrările au fost stopate. Vom continua lucrările din zona Pieței Marii Adunări Naționale săptămîna aceasta. Oricum vom închide străzile, iar trecerile le vom repara pe timp de noapte, la fel cum o facem și pe bulevardul Negruzzi”, a menționat Vitalie Butucel.

El a precizat că „Apă-Canal Chișinău” execută lucrările necesare pe timp de noapte, iar pe timp de zi străzile vor fi deschise. După finalizarea acestora vor începe lucrările de instalare a tuburilor pentru canalizarea pluvială. „Atunci vom fi nevoiți să închidem sau să redirecționam în mare parte transportul privat și cel public, deoarece se vor efectua lucrări la o adîncime mai mare de șase metri”, a specificat Butucel.

Acesta a mai anunțat că săptămîna precedentă capitala a fost vizitată de către reprezentanți ai BERD și BEI, care s-au familiarizat cu modul în care se desfășoară proiectele finanțate de aceste bănci. De asemenea, ei au făcut cunoștință și cu rapoartele ce țin de străzile Alecsandri, Negruzzi și Ștefan cel Mare.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?