Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Usatîi dezvăluie ce va face în primele zile de mandat

15 iun. 2015,, 14:45   Politică
6114 8
Усатый: Бельцам нужен второй Лукашенко (ВИДЕО)
Foto: moldova24.info
Renato Usatîi promite să lupte cu flagelul corupţiei şi să acumuleze bani în bugetul oraşului Bălţi din toate resursele posibile. Câteva dintre priorităţile sale în primele zile de mandat le-a expus pe scurt în faţa jurnaliştilor.

Omul de afaceri spune că, în primul rând, va fi nevoie de o analiză nouă a tuturor întreprinderilor din zonă pentru a fi depistate toate neregulile din sistem.

"Pentru mine e important să mă implic în rezolvarea problemelor municipiului Bălţi din prima zi. Este nevoie de un audit în toate instituţiile municipale. Voi invita o companie din străinătate pentru a monitoriza, o echipă de profesionişti. Rezultatul acestui audit îl voi arăta cetăţenilor şi apoi se va decide cine va merge la puşcărie sau la muncă pe câmp. Voi face acest lucru din bani proprii ca să nu fiu acuzat că cheltui bani din bugetul de stat", a declarat Usatîi.

"Vom ţine piept la toate. Cetăţenii îşi vor schimba atitudinea faţă de politicieni. Toţi cei din sistem care vor corespunde funcţiilor în care sunt actualmente, îşi vor păstra locurile de muncă, în rest vor fi organizate concursuri publice de angajare. Oraşului Bălţi îi trebuie un om gospodar, un al doilea Lukaşenko", a adăugat el.

Imediat după ce va fi investit în funcţie, Renato Usatîi a mai spus că va semna un pact de colaborare cu Capitala de Nord a Rusiei, Sankt Petersburg, întru îmbunătăţirea relaţiilor comerciale.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?