X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4026

Socialiştii pledează pentru coaliţie cu partidul lui Renato Usatîi

15 iun. 2015,, 09:17   Politică
4819 4

Foto: noi.md

Partidul Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM) intenţionează să facă coaliţii la nivel local cu Formaţiunea politică Partidul Nostru, condusă de Renato Usatîi. Declaraţii în acest sens au fost făcute de către preşedintele PSRM, Igor Dodon, în cadrul unui briefing de presă.

„Avem mai bine de zece primării de unde din primul tur au cîștigat Partidul Socialiștilor: nord, sud și centru. Rezultatul este unul bun. Vă promit că nu vă vom dezamăgi. Ceea ce am promis noi, vom face, așa cum am făcut-o și în Parlament. Am avut o poziție fermă și în continuare vom avea aceiași poziție, pro-activă, în rezolvarea problemelor în primării, în municipii, în consiliile sătești și în consiliile raionale ”, a declarat Igor Dodon.

Întrebat cu cine va face coaliție după alegeri, Igor Dodon a declarat că socialiştii sînt gata să facă coaliție Partidul lui Renato Usatîi.

„Noi nu vom face coaliție la nivel local cu reprezentanții partidelor oligarhice, nu vom face coaliție cu PLDM, PDM și PCRM sau cu PL. Noi sîntem disponibili să facem coaliție la nivel local cu alte partide, inclusiv care sînt acum în afara Parlamentului. Cred că după alegerile locale, începînd cu ziua de mîine, vom începe să formăm majorități în mai multe consilii raionale”, a declarat Igor Dodon.

În acest context, Igor Dodon a declarat că unica soluție de rezolvare a situației sînt „alegerile parlamentare anticipate”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?