Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Moldova Agroindbank lucrează în regim normal

13 iun. 2015,, 12:30   Economie
4325 1
Moldova Agroindbank работает в нормальном режиме
Foto: alfanews.md
BC Moldova Agroindbank S.A. (MAIB) lucrează în regim normal, depozitele clienţilor sunt în siguranţă şi lipsesc orice temeiuri pentru îngrijorări. Astfel a comentat conducerea MAIB procedura de supraveghere specială instituită de către BNM din cauza situaţiei politice şi economice din Moldova.

Potrivit agenţiei "Infotag", Moldova Agroindbank informează că supravegherea are "ca scop monitorizarea mai sporită a activităţii băncii, inclusiv structurii acţionariatului băncii şi nu prezintă în nici un caz temei pentru periclitarea activităţii curente a celei mai profitabile şi mai sigure instituţii financiar-bancare din Republica Moldova".

"Comitetul de Conducere al BC "Moldova Agroindbabk" SA, fiind în drepturi depline de exercitare a guvernării băncii, consideră că întregul proces de supraveghere sporită al sistemului bancar, lansat de Banca Naţională a Moldovei, ar putea elimina în viitorul apropiat orice suspiciune privind modul netransparent de guvernare a afacerilor băncilor şi va constitui un prilej în plus pentru consolidarea imaginii şi a reputaţiei BC "Moldova Agroindbank" SA - în calitate de bancă credibilă, transparentă şi stabilă", se vorbeşte în comunicatul citat de agenţia "Infotag".
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?