X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 509

Primăria nu permite desfășurarea concertului din 11 iunie în Scuarul Catedralei

11 iun. 2015,, 11:10   Societate
2136 0

Foto: deschide.md

Potrivit Direcției relații publice a Primăriei municipiului Chișinău, nu a fost emisă nicio dispoziție din partea administrației publice locale cu privire la desfășurarea, în seara zilei de azi, a unui concert în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului” și nu a autorizat această manifestare publică, relatează NOI.md.

Din cauza lucrărilor de reparație care se desfășoară în PMAN, Primăria a propus desfășurarea concertului în Scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” sau în Scuarul Academiei de Științe a Moldovei.

„În context, ne exprimăm speranța că, în final, organizatorul concertului din seara zilei de 11 iunie se va conforma solicitărilor legale ale administrației locale a municipiului Chișinău și va organiza întrunirea în unul dintre spațiile oferite, pentru ca serviciile responsabile să poată asigura buna desfășurare a acțiunii”, menționează cei de la Direcție.

Reamintim că Asociația Obștească „Prietenii Rusiei în Moldova” urma să organizeze un concert dedicat Zilei Rusiei astăzi, 11 iunie, în PMAN.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?