X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

Continuă salubrizarea plajei lacului Ghidighici

8 iun. 2015,, 15:50   Societate
5839 0

Foto: panoramio.com

Mîine, 9 iunie, începînd cu ora 9.30, va avea loc cea de-a doua și cea mai importantă etapă de salubrizare a plajei centrale Ghidighici – turnarea nisipului pentru renovarea completă a plajei, informează NOI.md.

„Grație inițiativei și susținerii colosale a candidatului la funcția de primar al municipiului Chișinău din partea PCRM, Vasili Chirtoca, avem posibilitatea să renovăm complet plaja lacului de acumulare Ghidighici, acoperind-o cu 100 de metri cubi de nisip, pentru ca vara fiecare familie să se poată odihni pe plaja celui mai mare lac din țarî”, menționează organizatorii.

Amintim că salubrizarea plajei are loc în trei etape: 6 iunie – curățarea plajei de ierburi și gunoi; 9 iunie – pe plajă va fi turnat nisipul, pentru a amenaja o plajă adevărată, și 20 iunie – pe plajă vor fi instalate bănci și urne de gunoi, vor fi restabilite și vopsite vestiarele.

La 19 iulie va avea loc inaugurarea plajei centrale amenajate a lacului Ghidighici, după care vor urma competiții de înot în apă deschisă – Sea Mile, la care vor putea participa toți doritorii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?