X 
Eurovision stiri: 524
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4015

Businessmenii din Franța manifestă interes pentru vinurile moldovenești

8 iun. 2015,, 16:00   Economie
2579 2

Foto: qmagazine.ro

O delegație din Franța, din a cărei componență fac parte 8 oenologi și businessmeni, se va afla la 8-21 iunie în vizită la Chișinău, pentru a cunoaște mai îndeaproape vinurile moldovenești şi a stabili noi relații de parteneriat în afaceri cu companiile vinicole din țara noastră, relatează NOI.md.

Vizita vinificatorilor și businessmenilor francezi în Moldova este organizată din inițiativa unuia dintre membrii delegației, Nichita Radu Macovei, un moldovean stabilit de mai mulţi ani în Franţa, unde îşi gestionează propriul magazin de vinuri moldoveneşti.

Din componența delegației franceze mai fac parte: preşedintele de onoare al Uniunii Culinare din Bretagne, preşedintele Asociaţiei de Servicii Hoteliere, reprezentantul Camerei de Industrie şi Comerţ din Nantes Yvon Garnier, proprietarul unei afaceri vitivinicole din Lentily, Bernard Fayolle, proprietarii unei reţele de vinoteci din Franţa Jean Luc Prise şi Yveline Prise, și alții.

Pentru oaspeții din Franța reprezentanții Oficiului Naţional al Viei şi Vinului au pregătit un program complex. Astfel, membrii delegaţiei vor vizita patru întreprinderi vinicole din Moldova şi vor participa la un șir de întruniri de afaceri, în scopul familiarizării cu vinurile noastre şi stabilirii unor relații de parteneriat cu vinificatorii autohtoni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?