X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

Chirtoacă despre cei ce stau în spatele Platformei DA

8 iun. 2015,, 13:15   Politică
7305 12

Chirtoacă despre cei ce stau în spatele Platformei DA
Foto: pl.md

Primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, susține că Platforma civică Demnitate și Adevăr nu s-ar bucura de o susținere atât de mare din partea oamenilor dacă s-ar afla cine stă în spatele acesteia. Potrivit lui, printre fruntași se numără persoane cu trecut dubios, care anterior i-au susținut pe cei împotriva cărora protestează astăzi.

„Viorel Țopa are luate milioane de euro credite de la Banca de Economii pe care nici până astăzi nu le-a întors. Tot el a fost implicat în chestiunea cu Victoriabank și pentru asta este condamnat penal. Este un infractor. O bună parte dintre cei care se găseau astăzi pe scenă au votat pentru Voronin la 4 aprilie 2005. Vasile Năstase împreună cu Iurie Roșva și Vladimir Voronin au intrat în sediile AntenaC și EuroTV în anii 2005 - 2006. I-au dat afară pe jurnaliști. Au făcut după aceea propagandă ani de zile. Ei pe noi să ne salveze astăzi de mafie și oligarhi? Sergiu Mocanu care a fost consilier pe probleme speciale al lui Vladimir Voronin, dânsul este salvatorul națiunii? Analiști politici care până nu de mult i-au ridicat în slăvi pe Filat și alții, ei o să ne salveze și o să ne facă dreptate? Pe naiba. Niciodată”, a declarat Chirtoacă.

Menționăm că reacția liberalilor a venit ca urmare a acuzațiilor de trădare ce le-au fost aduse de participanții la protestul organizat de Platforma DA. Potrivit lor, prin evenimentul organizat în PMAN, liberalii au vrut să distorsioneze mesajele Platformei civice.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?