X 
Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Mihai Ghimpu este indignat de atacurile electoratului asupra Partidului Liberal

8 iun. 2015,, 12:05   Politică
8754 28
Гимпу возмущен: правый электорат атаковал ЛП
Foto: golos.md
Preşedintele Partidului Liberal (PL), Mihai Ghimpu, este indignat de nemulţumirile şi atacurile electoratului de dreapta asupra partidului său. Despre aceasta politicianul a relatat duminică, în cadrul unei conferinţe de presă.

Potrivit agenţiei "Infotag", Ghimpu a criticat acţiunea de duminică a platformei civice "Demnitate şi Adevăr" (DA) spunând că este o provocare planificată împotriva PL.

"Lumea e nemulţumită de ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă, de promisiunile din 2009 când am dat jos guvernarea comunistă, iar acum cetăţenii s-au ales cu furtul miliardului şi cu sărăcie şi mai mare. Oamenii care au încercat să blocheze mitingul PL au fost oamenii socialiştilor, şi câţiva dintre ei - oameni neinformaţi şi manipulaţi. Eu sunt în lupta politica din 1988, însă, aşa ceva în istoria luptei noastre nu s-a întâmplat, când oameni de dreapta atacă partidul de dreapta care le apără interesele", s-a indignat el.

Liderul PL regretă că cetăţenii s-au lăsat provocaţi şi au deveni marionete ale celor ce îi fură.

"În spatele protestelor platformei civice stau oligarhii Victor şi Viorel Ţopa. Mitingul din start era îndreptat împotriva PL, deoarece noi am înregistrat desfăşurarea mitingului pe 7 iunie încă pe 2012", a spus Ghimpu, unchiul actualului primar al Chişinăului, Dorin Chirtoacă.

Însuţi primarul este convins că în activitatea platformei s-au implicat reprezentanţii PLDM şi PDM.

"n spatele platformei şi chiar pe scena sunt parteneri de afaceri ai lui Plahotniuc, din cei care l-au ridicat în slăvi pe Filat, din cei care au luat credite de la BEMВ fără săВ le întoarcă nici până azi. Era şi de aşteptat că vor încerca să ne atace şi să arunce cu noroi în noi. Pentru noi este important ca adevărul să fie întotdeauna la suprafaţă. Pentru că noi nu susţinem înlocuirea unui grup de oligarhi cu altul!", a spus Chirtoacă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?