Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Calificarea lui Radu Albot în sferturile de la Roland Garros, o performanță istorică

5 iun. 2015,, 10:00   Sport
2539 0

Foto: sports.md

Calificarea tenismenului moldovean Radu Albot în sferturile de finală de la Roland Garros este un rezultat istoric. Declarația îi aparține președintelui Federației de Tenis, Marina Tauber, care a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre rezultatele impresionante ale tenismenului moldovean.

”Pentru prima dată spun că este momentul istoric pentru tenisul autohton. Radu Albot ne bucură de mai multe ori cu rezultatele sale la turneele internaționale. Cred că în viitorul apropiat Radu va deveni jucător de top 100 și chiar de 50. Radu Albot este candidatul nostru pentru Jocurile Olimpice”, a declarat președintele Federației de Tenis, Marina Tauber.

”Este ceva deosebit să joci la Paris. Trebuie să simți asta. Totul vine cu timpul, cu meciurile pe care le-am avut pe parcurs. Le mulțumesc celor care m-au susținut”, a menționat tenismenul Radu Albot.

Pentru rezultatele înregistrate, tenismenul moldovean a primit 10 mii de dolari din partea Fundației ”Miron Shor” și companiei ”Dufremol”.

Realitatea.md amintește că Radu Albot a fost eliminat la proba de dublu în sferturile de finală de la Roland Garros. Calificarea în sferturile de finală la un turneu de mare Șlem este cea mai mare performanță pentru tenisul moldovenesc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?