Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Cozma a fost exclus din rîndurile PCRM

4 iun. 2015,, 09:55   Politică
3545 3
Козма исключен из ПКРМ
Foto: apropomagazin.md
Ieri Artur Cozma a fost exclus prin vot unanim din rîndurile PCRM, în baza hotărîrii Biroului Comitetului raional Buiucani. Informația a fost comunicată în rețelele de socializare de către primul secretar al Comitetului raional Buiucani al Partidului Comuniștilor, Eduard Mușuc, relatează NOI.md.

Reamintim că marți a apărut o informație potrivit căreia Artur Cozma a depus cererea de demisie din motive personale. Potrivit informației deținute de NOI.md, drept motiv a servit faptul că el a decis din propria inițiativă să se pronunțe împotriva poziției PCRM și a votat pentru suspendarea difuzării postului de televiziune „Rossia 24” pe teritoriul țării.

Partidul Comuniștilor a lansat o declarație de protest în legătură cu hotărîrea Consiliului Coordonator al Audiovizualului privind suspendarea retransmisiei postului de televiziune „Rossia 24” pe teritoriul țării noastre. Ulterior Artur Cozma a decis să-și retragă cererea și să rămînă în componența CCA. Parlamentul l-a desemnat în funcția de membru al CCA din partea PCRM la 30 aprilie curent.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?