X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Lituania oferă burse de 380 de euro pentru studenții moldoveni

2 iun. 2015,, 11:45   Societate
2590 1
Литва предлагает молдавским студентам стипендии – по 380 евро
Foto: blogspot.com
Ministerul Educației și Științei din Lituania oferă cetățenilor străini, inclusiv din Moldova, burse pentru al doilea ciclu de studii la secția de zi în instituțiile de studii superioare din Lituania, notează „Infotag” cu referire la site-urile lituaniene.

Candidații trebuie să aibă absolvit primul ciclu de studii superioare (bacalaureatul), confirmarea oficială a unei instituții de studii superioare din Lituania cu privire la admiterea la studiile de masterat.

Candidații aprobați vor primi o bursă lunară în mărime de 380 de euro pe întreaga perioadă de studii.

Cererile pot fi depuse pînă pe 15 iulie la Ministerul Educației și Științei din Lituania (str. A. Volano, bl. 2, LT-01516, Vilnius, Lituania) personal, prin poștă sau prin intermediul reprezentanței Lituaniei în statul respectiv. Cererile vor fi examinate de o comisie a Ministerului Educației și Științei din Lituania.

Informațiile despre faculte și burse pot fi accesate pe site-urile http://www.smpf.lt/en/programmes-we-administer/statescholarships/dlya-magisterskih-programm-1(în limba rusă) și http://www.smpf.lt/en/programmes-we-administer/statescholarships/full-time-master-degree-studies-1(în limba engleză).
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?