X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Fostul şef al Fiscului: nu voi mai părăsi ţara

2 iun. 2015,, 09:20   Societate
3095 0

Foto: tribuna.md

Fostul şef al Inspectoratului Fiscal Nicolae Vicol promite că nu va mai părăsi ţara cînd vor avea loc şedinţele de judecată în care figurează ca bănuit.

Pe 1 iunie a început o nouă şedinţă în dosarul fostului şef al Fiscului. Dacă Nicolae Vicol ar fi lipsit şi de această dată, el risca să fie anunţat în căutare generală.

Nicolae Vicol însă s-a prezentat şi a oferit un interviu exclusiv echipei Publika TV.

"Am fost într-o deplasare de serviciu în afara ţării şi am avut o criză. Am fost internat în spital la un tratament. – Intenţionaţi să mai plecaţi din ţară? – Nu", a spus Nicolae Vicol.

Fostul şef al Fiscului se declară nevinovat şi spune că lipsele de la şedinţele anterioare de judecată au fost motivate.

În dosar figurează fostul şef al Inspectoratului Fiscal Principal de Stat Nicolae Vicol, secretarul General adjunct al Guvernului Eduard Bănăruc, un fost angajat al Fiscului, omul de afaceri Vasile Gudima şi foşti angajaţi ai CNA.

Fostul şef al Inspectoratului Fiscal Principal de Stat, Nicolae Vicol, a fost reţinut, în luna februarie 2013, fiind bănuit de corupere pasivă, abuz în serviciu şi încălcarea inviolabilităţii vieţii private prin interceptări telefonice.

Fostul demnitar s-a remarcat prin răspunsurile sale docile - "Da, şefu!" - într-o coversaţie telefonică cu prim-ministrul de atunci Vlad Filat şi prin faptul că i s-a lăudat naşului său cu maşina "mişto" pe care a cumpărat-o.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?