X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

FBI promite asistenţă CNA din Moldova în investigarea unor fraude transfrontaliere

30 mai. 2015,, 17:30   Societate
2717 0
Foto: 3dprint.com
FBI şi Ambasada SUA din Republica Moldova vor oferi asistenţă Centrului Național Anticorupție (CNA) în investigarea unor fraude transfrontaliere. Informația a fost comunicată de adjunctul ataşatului FBI la Bucureşti, Jason Richards, şi Samuel Mikhelson, ofiţer politic în cadrul Ambasadei SUA la Chişinău, în cadrul vizitei de lucru la CNA și întrevederea cu directorul instituției, Viorel Chetraru, informează NOI.md.

Potrivit unui comunicat difuzat de CNA, scopul întrevederii a fost identificarea posibilităţilor de acordare a asistenţei tehnice şi consultative în investigarea unor infracţiuni cu caracter transfrontalier. Reprezentanții SUA au avut un dialog consistent cu şeful CNA, urmînd ca în viitorul apropiat colaborarea să avanseze la modul practic.

Amintim că, săptămîna curentă, Viorel Chetraru a avut mai multe şedinţe cu reprezentanţi ai corpului diplomatic, dar şi cu reprezentantul permanent al Programului Naţiunilor Unite pentru dezvoltare (PNUD), coordonator rezident al ONU. În cadrul întrevederilor, diplomaţii şi-au confirmat disponibilitatea de a asista CNA în anchetarea cazurilor de rezonanţă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?