Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4011

Moldova a semnat contracte pentru livrarea vinurilor și divinurilor în Kostroma

28 mai. 2015,, 11:20   Economie
3609 0
Подписаны контракты на поставку молдавских вин и дивинов в Кострому
Foto: basarabia.md
Producția alcoolică a companiilor moldovenești „Chirsovo” și „Tircom” va fi exportată în regiunea Kostroma, Rusia, informează NOI.md.

Contractele respective au fost semnate după degustarea producției alcoolice a acestor companii, care a fost organizată de Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă, în comun cu administrația oraşului Kostroma și reprezentanții diasporei moldovenești din regiune.

În cadrul evenimentului a fost prezentat potențialul economic al Republicii Moldova, expoziția articolelor textile fabricate de întreprinderile „Infinitextil” şi „Steaua-Reds”.

Potrivit surselor din cadrul Ambasadei Moldovei în Rusia, la eveniment agenții economici au avut posibilitatea de a discuta cu reprezentanții ministerelor și agențiilor de profil, Camerei de Comerţ şi Industrie, rețelelor comerciale și companiilor de comerț angro din regiune, oportunităţile de extindere a cooperării. Importanţa dezvoltării colaborării regiunii cu Republica Moldova în domeniul comercial-economic a fost confirmată de primarul orașului Kostroma, Iuri Jurin.

Se subliniază că participanții la prezentare au apreciat înalt calitatea producției alcoolice și a textilelor moldovenești. În cadrul evenimentului au fost semnate contracte de livrare a vinurilor și divinurilor moldoveneşti.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?