X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

PLR cheamă la acţiunea de protest de la Curtea de Apel

27 mai. 2015,, 17:15   Politică
5651 1
ЛРП зовет на акцию протеста у Апелляционной палаты
Foto: tribuna.md
Partidul Liberal Reformator (PLR) îi îndeamnă pe toţi să vină pe 3 iunie la acţiunea de protest de la Curtea de Apel (CA), unde va fi examinată sesizarea PLR cu privire la interdicţia de a concesiona Aeroportul Chişinău.

Potrivit agenţiei "Infotag", vicepreşedintele partidului, Tatiana Potâng, a spus, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că "pentru prima dată subiectul privind concesionarea Aeroportului a fost examinată de Guvern în mai 2013 şi atunci pentru proiect, în grabă, au votat şi miniştrii Partidului Liberal".

"La altă şedinţă a Guvernului, în 2014, reprezentanţii PLR, aflaţi în componenţa PL, nu au fost de acord şi au votat împotriva concesionării", a spus ea.

Potâng a menţionat că "din momentul introducerii proiectului privind concesionarea Aeroportului pe agenda Guvernului, iar apoi şi Parlamentului, partidul de repetate ori a adresat plîngeri organelor de drept, dar răspunsuri nu au urmat. Doar recent Procuratura Generală a comunicat că anchetarea unor asemenea cazuri nu face parte din competenţele sale".

Potrivit spuselor sale, "timp de doi ani de litigii opt judecătorii au refuzat să examineze acest caz şi, în sfârşit, pe 3 iunie va avea loc şedinţa CA".

Potâng i-a îndemnat pe toţi "să vină pe 3 iunie la ora 10.30 şi să sprijine Partidul Liberal Reformator (PLR)".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?