Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 505

Averea de pe hârtie a candidatului Shor (DOC)

27 mai. 2015,, 11:32   Societate
4393 5
Было опубликовано имущество Илана Шора
Foto: noi.md
Candidatul la primăria Orhei, Ilan Shor a obținut anul trecut la locul de muncă un venit de 240 de mii de lei. Potrivit declarației de avere dată de acesta la înscrierea în cursa pentru primăria Orhei, acesta a activat în calitate de director la SRL-ul „Dufremol”. Ilan Shor a mai indicat în declarația de avere două apartamente, o casă de locuit și un teren arabil în Chișinău, informează Agora.

La capitolul autoturisme, Ilan Shor a indicat în declarația de avere un Bentley Continental, un Gaz 2410, un automobil Toyota Runner și un Chrysler 300 S.

În ce privește conturile acestuia, Ilan Shor are două conturi curente în lei de aproape 370 de mii de lei și un cont curent cu 734 de dolari. În schimb, soția sa Sara Shor are două conturi curente de 60 de mii și 31 de mii de EURO.

La capitolul firme, Ilan Shor a indicat doar o participare modestă în SRL „Avantage”.

Despre averea miliardarului s-a vorbit și în Parlamentul Republicii Moldova. Atunci Procurorul General declara că pe toate bunurile lui Ilan Shor a fost pus sechestru, însă procuratura nu are nici o probă care să demonstreze că avioanele campanei Nobil Air îi aparțin. Anterior, în cadrul unei conferințe de presă Ilan Shor a recunoscut faptul că compania Nobil Air îi aparține.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?