Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504

Partidul Verde Ecologist s-a lansat în campania electorală

25 mai. 2015,, 10:55   Politică
2812 2
Экологическая партия зеленых начала предвыборную кампанию
Foto: ipn.md
Partidul Verde Ecologist s-a lansat duminică, 24 mai, în campania electorală pentru alegerile locale generale din 14 iunie. Candidatul PEV la funcţia de primar al capitalei, Anatolie Prohniţchi, alături de echipa sa, şi-a prezentat priorităţile în Scuarul Europei din Grădina Publică Ştefan cel Mare, declarând că îşi propune să facă din Chişinău un oraş verde, contemporan şi european, transmite IPN.

„Ne propunem să creăm un organ consultativ al Primăriei cu participarea foştilor primari, specialişti, desigur, care nu au avut probleme cu legea, a reprezentanţilor societăţii civile, a minorităţilor naţionale şi cu alte forţe care sunt pentru binele orăşenilor, pentru municipiul Chişinău”, a declarat Anatolie Prohniţchi.

Membrii formaţiunii îşi propun să soluţioneze problemele oraşului, transformându-l într-un oraş curat, verde, cu o infrastructură mai bună şi cu condiţii mai bune pentru cetăţeni. De asemenea, echipa formaţiunii promite piste pentru biciclişti, dar şi să amenajeze locuri pentru practicarea sportului.

Pe lista formaţiunii a candidaţilor la funcţia de consilier în Consiliul municipal Chişinău se regăsesc 31 de persoane. Printre acestea se numără Anatolie Prohniţchi, Gheorghe Cebotari, Alexei Palancean, Iuliana Cantaragiu, Vasile Fotescu etc.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?