X 
Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4005

DS WEEK LA PARIS – CELEBRAREA A 60 DE ANI

18 mai. 2015,, 17:39   Ştiri Auto
1713 1

Foto: citroen

Cu ocazia DS WEEK, ce se va desfasura la Paris in intervalul 19 - 24 mai, DS pregateste un eveniment de anvergura pentru a celebra, in cadrul retelei sale mondiale, 60 de ani de DS dar si lansarea Marcii.
Sambata 23 si duminica 24 mai publicul larg este invitat sa descopere Expozitia DS amplasata in «Gradinile Tuileries». Expozitia se va desfasura pe aproape 4.000 m2 , iar vizitatorii vor fi transpusi in universul DS si vor calatori in timp: trecut, prezent si viitor.
Pasionatii vor avea parte de o experienta inedita duminica, 24 mai, cu peste 600 de modele DS, care vor defila pe Champs-Élysées.
Incepand de sambata, acestea vor putea fi admirate pe circuitul istoric din Linas -Montlhéry (imprejurimile Parisului) cu ocazia reuniunii internationale, pentru a celebra a 60-a aniversare a legendarului model. Acest eveniment este cel mai important de pe tot parcursul anului si va reuni numerosi colectionari DS din intreaga lume.

Ingloband aceasta expertiza exceptionala, Marca DS, infiintata la 1 iunie 2014, are drept principal obiectiv perpetuarea spiritului avangardist al acestui automobil legendar dar si incurajarea pietei auto franceze de a se reinnoi cu o noua gama de lux. DS propune, asadar, automobile care se disting prin stilul remarcabil, tehnologie, confort dinamic si rafinament in cele mai mici detalii. Pentru a celebra cei 60 de ani ai versiunii originale DS precum si lansarea Marcii, DS organizeaza un eveniment de anvergura in sanul Parisului, in intervalul 19-24 mai 2015. Primele patru zile vor fi dedicate retelei globale dupa care, pe 23 si 24 mai, publicul larg este invitat sa descopere Expozitia DS.



EXPOZITIA DS IN INIMA PARISULUI…
2015, anul lansarii, Marca DS va prezenta publicului o expozitie fabuloasa la Gradinile Tuileries in Paris, care se va deschide publicului larg sambata, 23 si duminica, 24 mai.
Conceputa in stilul unui bulevard de tip Haussmannian, incadrat de sase magazine si un numar mare de masini, Expozitia DS transpune pur si simplu vizitatorii in universul DS pentru o veritabila calatorie in timp din 1955 pana in viitorul apropiat. Accesul la Expozitia DS se face liber si gratuit. Sunt propuse, de asemenea, o serie de programe pentru copii si numeroase intalniri cu expertii DS (in special designeri si experti in pielarie din Centrul de Stil al Marcii).
Pentru a prelungi si impartasi aceasta experienta fantastica Expozitia DS este, de asemenea, una conectata. La sosire, fiecare vizitator va primi un dispozitiv ce integreaza aplicatia «MyDSweek» cu ajutorul caruia va putea salva propriile amintiri pe parcursul vizitei, descarcand continutul si fotografii din cadrul evenimentului. In plus, acestea pot fi postate si pe retelele sociale.

EXPOZITIA DS, O CALATORIE IN TIMP DIN 1955 PANA IN VIITORUL APROPIAT…

Cinema

DS preia scena! Din anii ‘50 pana astazi, cinematografia a fost indragostita de DS. Fie in roluri principale sau secundare, DS a aparut in numeroase filme sau seriale, atat in Franta cat si in strainatate. Stilul sau unic i-a inspirat pe producatorii de film, incepand cu «Fantômas se déchaine» de André Hunebelle pana la «The Mentalist» dupa Simon Backer si «Retour vers le futur» de Steven Spielberg. Vor fi, de asemenea, proiectate fragmente din istoria cinematografica a DS.

Galeria Foto
Star pentru o seara, star pentru o zi, star pentru totdeauna! Surprins de cei mai renumiti fotografi si celebrat in egala masura de cei mai mari amatori pasionati, DS a cucerit publicul de indata ce a fost dezvaluit, in 1955.
Neobisnuit, elegant, dinamic si rafinat, acest automobil de exceptie a devenit renumit in randul politicienilor, celebritatilor si producatorilor de film, precum si pilotilor de raliu… Galeria prezinta o selectie a celor mai frumoase imagini, iar vizitatorii pot trai experienta starurilor, gratie cabinei Studio Harcourt special instalata pentru aceasta ocazie.

Techno Lab
O gama larga de optiuni de conectivitate in pas cu lumea digitala, motorizari eficiente si performante, inteligenta tehnologica dedicata condusului, afisaj digital 3D, experienta la bord dinamica si sigura, proiectoare spectaculoase… sunt aspecte pe care expertii DS isi concentreaza atentia zilnic! Techno Lab ofera vizitatorilor oportunitatea de a descoperi cu adevarat ce inseamna DS: un obiect 100% tehnologic!

Design
Este foarte greu sa vorbesti de DS fara a evoca stilul sau avangardist. Fie ca este vorba de un DS original sau unul din modelele din gama actuala, niciun DS nu seamana cu altul! Din 1955, DS s-a remarcat atat prin tehnologiile inedite cat si prin designul inovator si elegant.
60 de ani mai tarziu, istoria DS continua. Numeroasele exponate din acest magazin sunt graitoare.

Atelier
Aici, vizitatorii vor remarca faptul ca DS acorda o atentie sporita rafinamentului si detaliilor la autovehiculele sale. Vizitatorii vor avea ocazia de a descoperi sursele de inspiratie DS a caror excelenta deriva din universul artei, bijuteriilor, pielariei, haut-couture dar si renumitei expertize frantuzesti. Broderii, elemente prelucrate din metal, piele semi-anilina, bijuterii incrustate…atentia la detalii, alegerea materialelor scumpe, create special si specifice Marcii ii confera coduri stilistice unice.

DS pe strada

In cadrul expozitiei, publicul va avea ocazia de descoperi sau redescoperi DS-ul de epoca gratie celor 5 modele expuse alaturi de versiunile DS de astazi (inclusiv DS 3, DS 3 CABRIO, DS 4, Noul DS 5). Concept car-ul futurist NUMERO 9 se va numara cu siguranta printre atractiile expozitiei.

PESTE 600 DE MODELE DS LA ANIVERSAREA A 60 DE ANI

Sambata, 23 mai, la Autodromul din Linas-Montlhéry
Circuitul istoric din imprejurimile Parisului va gazdui cea mai mare intalnire anuala din lume a modelelor DS de epoca. Organizata de ‘Le monde de la DS’ (www.lemondedelads.com – asociatie infiintata de cluburile de colectionari: DS Club Révolution 55, Idéale DS France, DS ID Club de France) si sustinuta de Amicale des Clubs Citroën France si Amicale Citroën Internationale precum si de Marca DS, aceasta reuniune a fost special organizata pentru a sarbatori aniversarea de 60 de ani a acestui automobil legendar.
Sunt asteptate peste 600 de autovehicule si se vor reuni peste 1.500 de pasionati din peste 10 tari. Inscrierea este inca deschisa proprietarilor de DS care vor trai experiente unice. Publicul larg poate lua, de asemenea, parte la acest evenimet in intervalul 10 am -18 pm.

Duminica, 24 mai, parada de 600 DS defileaza la Paris
La orele 7 dimineata, 600 de modele DS vor porni din Linas-Montlhéry si vor defila prin parcul Saint-Cloud pentru a se intalni in piata Concorde din Paris. Reinviind istoria, parada va defila pe malurile Senei, pe cheiul Javel unde s-a nascut acest automobil legendar, pentru ca apoi sa se indrepte catre Grand Palais unde, pe 6 octombrie 1955, DS a fost dezvaluit publicului cu ocazia Salonului de la Paris.
Apogeul paradei va fi, fara indoiala, defilarea pe unul din cele mai frumoase bulevarde din lume: Champs-Élysées. In cele din urma parada va ajunge in piata Concorde, unde va ramane pe tot parcursul zilei. Atat parizienii cat si turistii vor avea ocazia sa admire masinile expuse.

In mai 2015, marca DS isi reflecta mai mult ca oricand radacinile pariziene!

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?