X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4032

Casa noastră – Moldova acuză Primăria de abuz

18 mai. 2015,, 17:00   Politică
2437 3
«Наш дом – Молдова» обвиняет примэрию в самоуправстве
Foto: blogspot.com
Președintele Partidului „Casa noastră – Moldova” (Blocul Roșu), Grigore Petrenco, concurent electoral pentru șefia capitalei, acuză Primăria de abuz, dat fiind faptul că nu au fost aprobate sloganele propuse pentru panourile publicitare electorale.

După cum informează TRIBUNA, Grigore Petrenco a declarat că, Primăria mun. Chișinău nu a eliberat autorizație pentru panouri cu sloganele electorale ale partidului.

”Noi am decis să mergem în această campanie electorală cu sloganele: ”Va fi mai bine fără Chirtoacă!”, ”Va fi mai bine fără Filat!” și ”Va fi mai bine fără Plahotniuc!”, însă Primăria ne-a refuzat, menționînd că textul propus nu poate fi aprobat de către Primărie. Eu cred că e ceva firesc într-o campanie electorală să folosești astfel de slogane, atît timp cît unii luptă cu alții”, a precizat el.

Totodată, Petrenco susține că, partidul pe care îl conduce, a venit și cu o altă variantă însă și aceasta a fost refuzată.

”Am decis să mergem pe varianta ”Va fi mai bine fără Plah****iuc!” de exemplu, însă și această variantă, Primăria a exclus-o, argumentînd că nu există un asemenea cuvînt în R. Moldova”, a subliniat candidatul la șefia capitalei.

Grigore Petrenco a anunțat că, deocamdată pe panourile publicitare este sloganul ”Va fi mai bine fără hoți!”, dar speră că în cel mai scurt timp va fi găsită o variantă care va fi aprobată de Primărie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?