Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Voronin: Ceea ce fac liberalii în capitală este revoltător (VIDEO)

13 mai. 2015,, 10:30   Politică
4053 5
Воронин: То, что делают либералы в столице, - возмутительно
Foto: noi.md
Liderul comuniștilor din Moldova a chemat societatea la consolidare de dragul viitorului țării, relatează NOI.md. Vladimir Voronin a susținut un discurs în cadrul ceremoniei de lansare a campaniei electorale a PCRM, desfășurate marți, 12 mai, în incinta Teatrului de Operă și Balet din capitală.

„Vreau să vă reamintesc că, atunci cînd PCRM a obținut majoritatea în anul 2001, în guvernul format de noi a fost un singur membru al Partidului Comuniștilor – vicepremierul pentru probleme sociale Valerian Cristea, a spus Vladimir Voronin. Acest lucru a fost făcut intenționat. Printre membrii PCRM au fost și alte personalități demne de portofoliu de ministru. Noi ne-am propus să consolidăm societatea și am reușit! Iar astăzi, la conducerea primăriei capitalei se află două sute de membri ai PL și ceea ce fac ei zilnic este revoltător”.

Voronin i-a îndemnat pe toți să se unească în jurul candidatului la postul de primar general al Chișinăului, Vasili Chirtoca, și echipei sale de candidați la posturile de primari ai suburbiilor și consilieri municipali de dragul revenirii Moldovei pe calea progresului și dezvoltării societății.

Unul dintre conducătorii PCRM, Artur Reșetnicov, intervievat de NOI.md, a explicat că decizia de a-l promova pe Vasili Chirtoca (care nu face parte din niciun partid) în calitate de candidat la postul de primar general, a fost adoptată deoarece orașul are nevoie de un primar gospodar, și nu de un politician.

„Vasili Chirtoca este un manager de succes și un gospodar experimentat. Noi am ales candidatura lui, deoarece el nu are puncte slabe. El este demn să conducă campania electorală și sigur va lupta pentru victoria în care credem cu toții”, a specificat Reșetnicov.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?