X 
Eurovision stiri: 513
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384

Jasmin vorbește din nou despre arestarea soțului său, Ilan Shor

12 mai. 2015,, 11:45   Externe
12002 2

Певица Жасмин шокирована травлей, которая началась на нее после ареста мужа Илана Шора
Foto: unimedia.info

Interpreta Jasmin, soția omului de afaceri Ilan Shor a oferit un interviu pentru presa din Rusia în care a povestit despre arestul soțului său de către autoritățile din Republica Moldova în dosarele deschise pe marginea furtului de la BEM, BS și Unibank. Jasmin consideră că toate aceste acțiuni au scopul de a-l discredita pe Ilan Shor, informează UNIMEDIA.

„În perioada sărbătorilor din mai, am decis să merg la odihnă cu copii -Mihail și Rita. Dis-de-dimineață mai mulți cunoscuți au început să mă sune și să mă întrebe: Ce s-a întâmplat cu Ilan ? M-au luat prin surprindere, am rămas derutată. Bine că alături de mine au fost cei dragi care m-au susținut și m-au liniștit. Nu este un secret faptul că eu și soțul meu locuim în două țări și evident că nu ne vedem în fiecare zi. Ilan, ca un adevărat bărbat, nu mă implică în businessul său și cu atât mai mult în problemele pe care le are. El singur le rezolvă. Și aici apare noutatea ca un trăsnet din senin - arestat. Am rasuflat ușurată când am înțeles că este vorba despre un arest la domiciliu. Sunt sigură că această poveste este planificată pentru a denigra numele soțului meu", a declarat Jasmin.

Interpreta Jasmin a vorbit și despre articolele de scandat în care ultima a fost vizată.

„În aceeași zi în presă au apărut vreo cinci articole scandaloase despre mine și familia mea. În acea zi jurnaliștii au dat mai multe sunete pe la prietenii mei ca aceștia să comenteze situația. Eu le sunt recunoscătoare pentru că prietenii mei s-au abținut și au refuzat să răspundă presei. Și iată în această situație un oarecare producător muzical Serghei Lavrov a început să facă insinuări. Eu nu-l cunosc și niciodată nu am colaborat cu el. Îmi pare mie că acesta a fost „momentul său de glorie”.

Probabil a luat datele din biografia mea, atunci când am făcut declarații în presă. Acesta a insinuat că Ilan ar fi cheltuit milioane de euro pentru ca Alla Pugaciova să cânte cu mine în duet și să regizeze unul din concertele mele din Palatul Kremlinului. Este absurd! Într-adevăr am avut frumoasa ocazie să colaborez cu Alla Pugaciova în 2003, cu 10 ani înainte de a-l cunoaște pe soțul meu. Mai mult, domnul Lavrov, s-a arătat preocupat de vânzarea biletelor la concertele mele. Mereu am donat 10% din vânzarea biletelor, caselor de copii și la alte acțiuni caritabile. Eu niciodată nu am ascuns acest fapt", a povestit Jasmin.

În același context, Jasmin a vorbit și despre articolul în care s-a scris despre viața sa de lux și despre gențile Hermes Birkin pe care aceasta le are.

„Am avut aceste genți încă înainte de a face cunoștință cu Ilan. Un interpret din Rusia poate să-și achiziționeze aceste genți, cu atât mai mult că prețul acestora nu este atât de exagerat.

Deja se întrece măsura în ce privește articolele despre mine și familia mea. Nici nu mai menționez faptul că nu este potrivit să numeri banii din buzunarul altcuiva. De asemenea, jurnaliștii au insinuat că sunt extrem de lacomă. Eu toată cu genți scumpe, dar tatăl meu merge cu o mașină veche. Ca să știți, tatăl meu este o persoană respectată în localitatea sa. El își poate permite orice mașină și are dreptul să meargă sau să-și cumpere orice și-ar dori. El mai are încă o mașină. El este un om fericit și nu duce lipsă de nimic, ceea ce le doresc tuturor", a conchis Jasmin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?