Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Renato Usatîi, inspirat de Klaus Iohannis

8 mai. 2015,, 16:50   Politică
6647 2

Foto: golos.md

Omul de afaceri Renato Usatîi s-a prezentat astăzi la Consiliul electoral de circumscripție din Bălți pentru a depune pachetul de documente necesar înregistrării în cursa electorală. Acesta s-a înregistrat în calitate de candidat la funcția de primar al municipiului Bălți, notează NOI.md.

Liderul "Partidului Nostru" a declarat jurnaliștilor că va încerca să dezvolte orașul Bălți inclusiv din contul resurselor financiare proprii. „Consider că orașul are nevoie de un bun manager, care va administra eficient treburile și va atrage investiții. Bălțiul trebuie dezvoltat în toate direcțiile: deschiderea întreprinderilor noi, construcția complexelor sportive, modernizarea infrastructurii. Sînt gata să devin un astfel de administrator și promit că peste un an vom avea rezultate concrete”, a spus Usatîi după ce a depus documentele.

Omul de afaceri a mai precizat că este inspirat de exemplul președintelui României, Klaus Iohannis, care, fiind primar al Sibiului, a transformat acest oraș în unul dintre cele mai moderne din Europa, a spus Usatîi.

Renato Usatîi va figura cu numărul 7 în buletinul de vot la alegerile din 14 iunie curent.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?