X 
Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Staţiile de epurare din raionul Rîşcani vor fi modernizate cu sprijinul partenerilor externi

8 mai. 2015,, 10:15   Economie
2727 0
Очистные сооружения в районе Рышкань модернизируют
Foto: esp.md
Staţiile de epurare din unele localităţi din raionul Rîşcani vor fi modernizate în cadrul proiectului Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova, finanţat de Ministerul german pentru Cooperare Economica şi Dezvoltare, Agenţia Suedeză pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (SIDA) şi Ministerul Afacerilor Externe al României, informează agenţia "Infotag" cu referire la reprezentantul Agenţiei de Dezvoltare Regională NORD, Ion Uruşciuc.

„Săptămîna aceasta delegaţia suedeză a vizitat raionul pentru a face cunoştinţă cu mersul lucrărilor în realizarea proiectului-pilot de construcţie şi modernizare a reţelelor de canalizare”, a relatat Urușciuc.

Scopul proiectului îl constituie modernizarea staţiei de epurare şi extinderea cu 11,5 km a reţelelor de canalizare la Costeşti şi construcţia a 4,5 km de reţea de canalizare în satul Duruitoarea Veche.

Valoarea totala a proiectului de la Rîşcani este de 1,21 milioane de euro, din care suma de baza este acordată de Agenţia de Cooperare Internaţională a Germaniei, iar contribuţia locala este de circa 14 mii de euro.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?