Transnistria stiri: 1384
Eurovision stiri: 510

Concursul Marca Comercială a Anului, la cea de-a XIII-a ediție

6 mai. 2015,, 17:15   Economie
2841 0

Concursul Marca Comercială a Anului, la cea de-a XIII-a ediție
Foto: agora.md

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova lansează cea de-a XIII-a ediție a concursului Marca Comercială a Anului. Antreprenorii autohtoni vor putea depune dosarele de participare în perioada 20 mai – 30 octombrie 2015, notează NOI.md.

Prin intermediul acestui concurs, organizatorii își propun să contribuie la dezvoltarea economiei prin creșterea competitivității și sporirea capacităților întreprinderilor autohtone în crearea și promovarea mărcilor comerciale pe piața locală, dar și pe cea internațională.

La concurs pot participa întreprinderi și organizații cu diverse forme de proprietate, persoane juridice, precum și persoane fizice care produc bunuri materiale și/sau prestează servicii care vor concura pentru premiul mare – Mercuriul de Aur, medalii de aur, de argint și de bronz la cele 9 nominalizări ale concursului, cîștigătorii fiind premiați în cadrul Galei Businessului Moldovenesc.

Competiția reflectă întregul ciclu de viață al unei întreprinderi – de la producere la vînzări și relația cu consumatorul. Astfel, printre obiectivele concursului se numără: stimularea performanței și competitivității întreprinderilor moldovenești, identificarea şi promovarea strategiilor de marketing în domeniul creării şi promovării mărcilor comerciale, contribuind la crearea unei imagini de afaceri favorabile țării și integrarea eficientă a pieţei moldoveneşti în comunitatea economică mondială.

Concursul este organizat de Camera de Comerț și Industrie în colaborare cu Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, începînd cu anul 2003.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?