Transnistria stiri: 1434
Preşedintele stiri: 4030

Presa: Occidentul va trebui de urgență să se reînarmeze

6 mai. 2015,, 09:15   Externe
3316 0

Foto: nr2.ru

Cele mai recente elaborări ale complexului militar-industrial rus vor determina țările occidentale să accelereze modernizarea armatelor, scrie Stern.

Tancul "Armata" T-14 este prima inovare reală a Rusiei, după prăbușirea URSS, citează RIA Novosti publicația germană. Destul de rar în lume apare un tanc de luptă absolut nou, scrie Stern. Leopard-2 are 35 de ani, la fel ca M1 Abrams. "Armata" folosește cele mai noi realizări - este foarte rapid și manevrabil, se spune în articol.

Principala inovație este că echipajul nu se află în turelă, ci într-o capsulă specială în partea de față a tancului, subliniază ediția. Echipajul tancului "Armata" va fi mai bine protejat decît în orice alt tanc din lume, scrie Stern. T-14 nu poate fi penetrat de proiectilele existente în prezent. În același timp, "Armata" poate doborî rachetele anti-tanc și chiar poate distruge elicopterele.

"Dacă T-14 va îndreptăți așteptările, va influența serios modernizarea armatelor occidentale. Cu atît mai mult că Rusia nu va ține mult timp această armă modernă exclusiv pentru sine", - conchide Stern.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?