Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Construcția unui bloc locativ – motiv de ceartă între locatari (FOTO)

4 mai. 2015,, 15:35   Societate
5173 0

Foto: noi.md

Din vara anului 2014, pe strada Romană, 28, din capitală au loc lucrări de construcții a unui bloc locativ. Anume această construcție a devenit motiv de ceartă dintre locatarii care trăiesc în apropierea construcției și compania care înfăptuiește construcția dată, „Pronancons”, relatează NOI.md.

Potrivit locatarilor, lucrările au loc fără a îngrădirea teritoriului, ceea ce pune în pericol viața trecătorilor. Tehnica, mașinile companiei au închis drumul ce permitea intrarea în curtea blocurilor. Mai mult, o locatară a depus plîngere precum că în una din zilele trecute, mergînd cu copilul său spre grădiniță, chiar pe lîngă el a căzut o bucată de fiting. La fața locului, de nenumărate ori, vine poliția, dar un răspuns sigur nu oferă nimănui.

Contactat de NOI.md, directorul Companiei „Pronancons”, Veaceslav Gorbatovschi, a spus că toate actele pentru această construcție sînt în regulă, construcția fiind legală. El susține că la ora actuală se construiește al șaptelea etaj, adică ultimul, și cu asta lucrările se vor încheia. „În ceea ce ține de îngrădire, acolo a fost un gard și urmează să-l mai punem o dată”, a menționat Veaceslav Gorbatovschi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?