Eurovision stiri: 515
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4005

Candidatul PD la funcția de primar al capitalei

4 mai. 2015,, 13:07   Politică
4825 4

Candidatul PD la funcția de primar al capitalei
Foto: day.az

Candidatul Partidului Democrat pentru funcția de primar general al capitalei este ministrul Culturii, Monica Babuc. Anunțul a fost făcut de liderul Organizației municipale a PDM Chişinău, Pavel Filip, astăzi, în urma ședinței Biroului executiv al organizației, informează NOI.md.

Monica Babuc, care este și lider al Organizaţiei municipale de Femei a PD, s-a arătat convinsă că poate schimba starea de lucruri în capitală, cu ajutorul echipei sale.

„Capitala unei țări este nava unei țări, iar modul în care este condusă această navă determină într-o manieră hotărîtoare modul în care se desfășoară lucrurile în capitală. Sînt chișinăuiancă de o viață, toată viața mea s-a construit în acest oraș. Tot ce a însemnat formarea familiei mele, amintirile frumoase pe parcursul vieții – a fost pentru mine Chișinăul. Vom încerca să le dăm chișinăuienilor sentimentul de încredere că se poate trăi în Chișinău altfel, se poate trăi bine și se poate simți bine, așa cum ne simțim în alte capitale europene”, a menționat Babuc.

Pe de altă parte, liderul organizației municipale a PD, Pavel Filip, a precizat că toți candidații pentru funcțiile de consilieri municipali au fost selectați pe principiul meritocrației. „În lista sînt incluși membri de valoare, membri care s-au implicat cu toată priceperea în activitățile lor. Cei care au obținut cele mai bune rezultate la alegerile parlamentare se regăsesc pe primele locuri în listă”, a spus Filip.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?