Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Președintele CNOS Nicolae Juravschi, decorat cu Trofeul Președintelui CIO

1 mai. 2015,, 12:00   Sport
4115 0

Председатель НОК Молдовы Николай Журавский награжден Трофеем главы МОК
Foto: noi.md

La invitația Președintelui CIO Thomas Bach, Nicolae Juravschi a efectuat pe data de 23 aprilie o vizită la sediul Comitetului Internațional Olimpic.

Președintele CNOS Nicolae Juravschi a fost decorat cu Trofeul Președintelui CIO în semn de recunoștință pentru realizările notorii pentru cauza sportului și pentru devotament idealurilor olimpice, formulate de către Pierre de Coubertain, fondatorul Jocurilor Olimpice moderne.

În timpul întrevederii, cei doi campioni olimpici au discutat despre rolul important pe care sportul îl joacă în societate. Președintele CIO Thomas Bach a apreciat înalt activitățile organizate de către CNOS din Republica Moldova, printre care a menționat în mod special proiectele Lecții Olimpice și Olympic Fest.
Nicolae Juravschi l-a invitat pe președintele CIO Thomas Bach cu o vizită oficială în Republica Moldova în anul 2016, cu ocazia celebrării aniversării de 25 de ani ai CNOS.

Nicolae Juravschi a avut de asemenea o întrevedere cu Pamela Vipond, vice-director al Solidarității Olimpice, cu care a discutat chestiuni legate de realizarea Programelor Solidarității Olimpice de către CNOS din Republica Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?