Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

PL, PSRM și PNL s-au înscris în cursa pentru alegerile locale

29 apr. 2015,, 10:24   Politică
2645 0

PL, PSRM și PNL s-au înscris în cursa pentru alegerile locale
Foto : newsmoldova.md

Reprezentanții Partidului Liberal, cei ai Partidului Socialiștilor și ai Partidului Național Liberal s-au prezentat astăzi primii la organul electoral de circumscripție pentru a se înregistra în cursa pentru alegerile locale, notează NOI.md.

Astfel, liberalii au depus deocamdată dosarul pentru înregistrarea candidaților la funcția de consilier municipal. Membrii PNL au depus la organul electoral atît lista candidaților pentru postul de consilier, cît și pentru cel de primar, candidatul fiind Timofei Țurcanu.

Și reprezentanții PSRM s-au prezentat la Consiliul electoral de circumscripție pentru a se înregistra în cursă. Socialiștii au depus lista celor 51 de candidați pentru CMC și au înaintat candidatura Zinaidei Greceanîi la funcția de primar.

Precizăm că astăzi a început recepționarea dosarelor pentru înregistrarea în cursa electorală a concurenților din municipiul Chișinău. Candidații electorali vor putea depune actele în perioada 29 aprilie – 14 mai, zilnic, între orele 09.00 și 16.00, de luni pînă vineri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?