X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4033

Raportul companiei „Kroll” va fi examinat în Parlament

28 apr. 2015,, 12:07   Politică
3226 4

Raportul companiei „Kroll” va fi examinat în Parlament
Foto: rasputin.md

Deputații vor audia în plenul Parlamentului raportul efectuat de compania internațională de audit „Kroll”, cu privire la tranzacțiile ilegale de la BEM, Banca Socială și Unibank. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de astăzi a Comisei parlamentare economie, buget și finanțe, prin vot unanim, informează NOI.md.

Propunerea privind organizarea audierilor a fost înaintată de fracțiunea socialiștilor. Deocamdată nu se știe cînd anume vor fi organizate audierile și în ce format se va desfășura ședința.

Precizăm că săptămîna trecută, Banca Națională a publicat concluziile preliminare ale raportului efectuat de compania „Kroll”. Documentul a fost deja transmis organelor de anchetă și va servi drept bază pentru investigațiile ulterioare. Datele raportului arată că în perioada anilor 2012-2014 au avut loc o serie de acțiuni dubioase inițiate de un grup de persoane interesate în preluarea controlului asupra celor trei bănci. Din acest grup de persoane ar face parte acționari, manageri din cadrul băncilor, precum și administratori și fondatori ai companiilor care au obținut credite în volum mare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?