X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

Membrii Guvernului au început să marcheze Ziua Drapelului împreună cu militarii

27 apr. 2015,, 13:05   Societate
2454 0
Члены правительства начали празднование Дня национального флага вместе с военными (ВИДЕО)
Foto: army.md
Membrii cabinetului de miniștri, condus de Chiril Gaburici, au început să marcheze Ziua Drapelului de Stat al Republicii Moldova în cadrul unei ceremonii festive la Ministerul Apărării, informează NOI.md. Procesul de arborare a drapelului a fost sfințit de reprezentanții Bisericii Ortodoxe din Moldova.

Militarii Gărzii de Onoare a Ministerului Apărării, pe fundalul imnului de stat, au arborat drapelul de stat al Republicii Moldova, în ziua în care acest simbol al statalității moldovenești macrhează 25 de ani de la desemnarea oficială în calitate de drapel de stat.

„Drapelul nostru de stat este simbolul care ne unește și inspiră patrioții să apere Patria. Drapelul nostru ne va uni și mai mult în contextul realităților geopolitice. Noi sîntem obligați să respectăm acest simbol al statului nostru și să-l purtăm cu onoare și mîndrie”, a subliniat premierul Chiril Gaburici.

Ceremonia s-a încheiat cu defilarea Gărzii de Onoare, a Orchestrei prezidențiale și a efectivului Ministerului Apărării și Cartierului General al Armatei Naționale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?