X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

În parcurile și pe străzile capitalei ar putea fi instalate coșuri de gunoi mai mari (VIDEO)

27 apr. 2015,, 14:00   Societate
2489 0
На улицах столицы и в парках нужны более объемные урны (ВИДЕО)
Foto: noi.md
Odată cu încălzirea timpului, pe străzile capitalei a crescut fluxul de pietoni, iar în parcuri – numărul amatorilor de plimbări. Din această cauză, s-a mărit și cantitatea gunoiului lăsat de aceștia în urma lor, iar pubelele instalate în stații, pe străzi și în parcuri sînt deja insuficiente.

Potrivit Direcției amenajare și salubrizare, deșeurile din parc sînt evacuate de două ori pe zi, iar în zilele de odihnă – de trei ori pe zi, însă acest regim nu face față cantității mari de deșeuri.
„Oricîte am avea, sînt mii de lăzi puse în parcuri – în jur de cinci mii, dar, după cum se vede, nu se rezolvă problema și ele de multe ori, din păcate, au un rol decorativ, mai ales cele care au fost puse lîngă stații începînd cu anul 2006, fiind exagerat de mici. Evaluați cum arată lucrurile în teren. Iar dacă de fiecare dată se demonstrează că regimul destul de intens de evacuare nu este suficient, atunci va trebui să trecem la un alt standard”, a menționat primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?